Schouwersweg 66
0113 567750

Zomerbanden kopen

4.500 Banden op voorraad

Sterke service en betrouwbaar

Vrijblijvende check

Wilt u zomerbanden of winterbanden kopen voor een scherpe prijs in Heinkenszand? Dat doet u bij Riedam Heinkenszand. Wij hebben een gigantisch aanbod aan verschillende soorten banden om u veilig de weg mee op te laten gaan. Zomer- en winterbanden kopen doet u niet zomaar voor de eerste de beste prijs. U wilt er zeker van zijn dat deze lang mee zullen gaan en dat ze prettig rijden. Onze monteurs in Heinkenszand adviseren u graag bij het kopen van de beste winter- of zomerbanden voor uw auto.

diensten-van-riedam

Wat moet ik met mijn zomer- of winterbanden doen als ik ze niet gebruik?

Wanneer u de juiste winterbanden of zomerbanden voor uw auto heeft kunnen kopen voor een scherpe prijs, monteren wij deze natuurlijk op uw wagen. De opslag van de ongebruikte banden nemen wij graag voor een schappelijk tarief op ons. Niet iedereen heeft namelijk de ruimte om deze een heel seizoen op te slaan! Wij wel, in onze speciale bandenopslag. Kom dus lang bij Riedam Heinkenszand voor het kopen van uw zomer- en winterbanden voor de juiste prijs en krijg geen zorgen over de ongebruikte set.

Bel ons voor een scherpe prijs of een afspraak:

U kunt voor alles rondom banden bij ons terecht

Naast autobanden kunt u bij ons ook terecht voor scooterbanden, tractorbanden en banden voor vele andere soorten voertuigen. Daarnaast ben u bij ons ook aan het juiste adres voor een apk of een uitgebreide camperservice in Heinkenszand. Vraag gerust naar de mogelijkheden door te bellen naar 0113 567750 of stuur een e-mail naar info@riedam.nl. Rijd gerust eens langs om te informeren over winter- en zomerbanden kopen voor de juiste prijs. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over de kosten dan kunt u gebruikmaken van ons offerteformulier.

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mailadres: (verplicht)

  Telefoonnummer:

  Uw merk auto:

  Uw type auto:

  Kenteken van het voertuig: verplicht

  Voorkeur merk band:

  Type band:

  Bandbreedte:

  Bandhoogte:

  Diameter:

  Prijsopgave voor: banden totaal

  Uw opmerkingen: