Schouwersweg 66
0113 567750

Over Riedam

Riedam Heinkenszand is in 1999 opgericht als bv. Onder leiding van Martin van Riet is het bedrijf uitgegroeid van een kleinschalige onderneming naar een allround garagebedrijf.

Riedam Heinkenszand is vooral gespecialiseerd in banden en het onderstel van auto’s. Onze garage is voorzien van moderne apparatuur waarmee APK’s, onderhoud, diagnoses, airco-service, ruitreparaties en het uitlijnen van uw auto door ons worden uitgevoerd. Problemen met de uitlijning van de auto worden door ons vakkundig aangepakt: met onze moderne uitlijnapparatuur en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw banden recht afslijten en de auto optimaal rijdt.

Met onze omvangrijke bandenvoorraad kunnen wij u snel van dienst zijn. Wanneer u ook met winterbanden rijdt, kunnen uw banden in ons bandenhotel opgeslagen worden. Naast banden voor personenauto’s en bestelauto’s kunt u bij ons ook terecht voor vrachtwagen-, trekker-, motor- en scooterbanden.

APK-station van Zuid-Beveland

Bovendien zijn wij hét APK-station van Zuid-Beveland. Naast het uitvoeren van keuringen kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan auto’s en bedrijfswagens. Ons streven? U zo snel en zo veilig mogelijk op pad krijgen en dat nog eens tegen een scherp uurloon en een gunstig tarief.

Worden er kleine werkzaamheden uitgevoerd aan uw auto, dan kunt u in onze kantine gratis gebruikmaken van een kop koffie, thee of soep en ons Wi-Fi-netwerk. Bij grotere werkzaamheden kunt u met ons afspreken gebruik te maken van een van onze leenauto’s.

Met onze moderne werkplaats, geavanceerde montagestraat en gekwalificeerd medewerkers is uw voertuig bij ons in goede handen. Kom bij ons langs of bezoek ons op Facebook!