Schouwersweg 66
0113 567750

Banden en velgen voor auto’s, motoren en agrarische voertuigen

Zoekt u nieuwe velgen of banden voor uw auto, motor, trekker of vrachtwagen? Of wilt u nieuwe banden voor uw kruiwagen of maaimachine? Riedam Heinkenszand kan het leveren! Wij hebben standaard 4.500 banden op voorraad en kunnen vrijwel alle merken velgen leveren. Wanneer uw band lek is, dan kunnen we dit vaak repareren zonder dat er direct een nieuwe band gemonteerd moet worden. Voor de opslag van zomerbanden of winterbanden kunt u gebruikmaken van ons bandenhotel.

Uitlijnen

Bij onregelmatige slijtage van uw banden is het aan te raden om de auto opnieuw te laten uitlijnen. Is er een trilling merkbaar in de auto, dan kan dit veroorzaakt worden door onbalans van de banden: het opnieuw balanceren van de banden kan dan uitkomst bieden! Vanaf 2014 is het verplicht om nieuwe auto’s te voorzien van een bandenspanningssysteem, waarbij er vaak sensoren zijn verwerkt in de ventielen. Zo kunnen wij met onze apparatuur uw bandenspanning uitlezen en monteren!

Lees hier meer over onze bandenservice voor auto’s, motoren en agrarische voertuigen. U kunt uiteraard ook direct een offerte opvragen!