Schouwersweg 66
0113 567750

Uitlijnen en balanceren

Het uitlijnen en balanceren van een auto kan van groot belang zijn op de veiligheid en het rijplezier. Slijten de banden van uw auto scheef af of trekt de auto naar één kant toe? Staat het stuur scheef of voelt u een trilling in de auto? Dankzij onze jarenlange ervaring weten we bij Riedam Heinkenszand precies hoe we dit voor u kunnen oplossen! Zo kunt u weer met een optimaal functionerende wagen de weg op.

Het uitlijnen en balanceren gebeurt met moderne apparatuur

Wanneer uw auto niet recht uitgelijnd is, moet dit met precisie worden aangepakt. Met onze moderne apparatuur kunnen we uw auto optimaal uitlijnen en uw wielen balanceren. Zo gaat u onder andere ongewenste trillingen in uw auto tegen. Onze monteurs kunnen naar het uitlijnen en balanceren van uw auto ook andere zaken aanpakken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een aircoservice of een grondige apk.

Laat u adviseren door onze experts

Kost het u moeite om de auto recht op de weg te houden, omdat deze afwijkingen heeft? Dan kan het uitlijnen en balanceren van uw auto door onze monteurs een oplossing zijn. Neem contact met ons op en maak een afspraak om het probleem te verhelpen. Dit kan door te bellen naar 0113 567750 of door een e-mail te sturen naar info@riedam.nl. Wij helpen u graag.