Schouwersweg 66
0113 567750

Onze organisatie

Riedam Heinkenszand is een allround garagebedrijf dat bestaat uit drie bedrijfsonderdelen:

* Riedam Heinkenszand
* Tyrenet Midden-Zeeland
* Autoglaz Heinkenszand

Riedam Heinkenszand

Als bandenspecialist kunnen we putten uit ons magazijn met ruim 4.500 banden. Daarnaast kunt u uw winter- en zomerbanden tegen een schappelijk tarief opslaan in onze bandenopslag. Naast een uitgebreide bandenservice verrichten we ook het onderhoud aan personenauto’s en bedrijfswagens. Doordat we APK-keuringen verrichten en uitgebreide diagnose-apparatuur hebben kunnen we uw auto ook volledig onderhouden.

Naast banden zijn we gespecialiseerd in het afstellen van het onderstel van de auto. Met behulp van onze uitlijnapparatuur kunnen we de auto perfect afstellen zodat deze optimaal rijdt en bandenslijtage gereduceerd wordt.

Tyrenet Midden-Zeeland

Tyrenet Midden-Zeeland is onderdeel van Tyrenet Nederland: een landelijke verkooporganisatie van zelfstandige distributiespecialisten van banden en velgen. Tyrenet is dé distributieschakel tussen bandenfabrikant en automobielbedrijf. De landelijke organisatie is marktleider in het leveren van banden en velgen aan het automobielbedrijf. Waardoor de klant verzekerd is van optimale kwaliteit en service.
Waarom kiezen voor Tyrenet?
• Tyrenet levert het afgesproken product
• Tyrenet levert op de afgesproken tijd
• Tyrenet levert op de afgesproken plaats
• Tyrenet levert tegen de afgesproken prijs

Heeft u een garagebedrijf in de regio en bent u benieuwd naar onze voorwaarden?
Bel 0113-564444 of mail naar info@tyrenet-middenzeeland.nl

Autoglaz Heinkenszand

Autoglaz Heinkenszand repareert en vervangt ruiten van auto’s en bedrijfswagens. Dit wordt zowel op locatie als in onze werkplaats gedaan. Bent u verzekerd voor autoruitschade van de auto, dan handelen wij het voor u af!

Bel 06-34037377 of mail naar heinkenszand@autoglaz.nl