Schouwersweg 66
0113 567750

Optische tuning van auto’s

Er zijn veel mogelijkheden om uw auto er sportiever uit te laten zien. Bij de zogenaamde optische tuning van auto’s kunt u denken aan lichtmetalen velgen, het verlagen van uw auto met verlagingsveren of schroefset of een sportuitlaat. Wilt u uw velgen een sportieve uitstraling geven, dan kunt u kiezen voor lichtmetalen velgen of het laten monteren van spacers. Kijk op onze pagina ‘Velgen’ voor meer informatie over onze beschikbare velgen.

Kiest u voor het verlagen van uw auto, dan werken we bij Riedam Heinkenszand met verlagingsveren of schroefset van gerenommeerde merken als Eibach en KW. Het is mogelijk de auto te verlagen door enkel de veren te vervangen: hierbij zakt de auto ongeveer 2,5 tot 3,5 centimeter. Wilt u de auto verder verlagen, dan kunt u een schroefset laten monteren.

Een andere manier van tuning is het monteren van een sportuitlaat. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het klinkt ook nog eens zeer sportief. Riedam Heinkenszand werkt hierbij voornamelijk met uitlaten van het merk Fox, maar we kunnen ook zelf uitlaten maken met roestvrij stalen onderdelen. In veel gevallen is tuning maatwerk, dus neem contact met ons op via onderstaand formulier of kom langs bij onze garage!

    Uw naam: (verplicht)

    Uw e-mailadres: (verplicht)

    Uw onderwerp:

    Telefoonnummer:

    Uw vraag of opmerkingen: