Schouwersweg 66
0113 567750

Apk in Zeeland

Zoekt u een bedrijf waar u een apk kan laten uitvoeren in de buurt van Goes, Zeeland? Personenauto’s en bedrijfswagens moeten voorzien worden van een algemene periodieke keuring (apk). Hoe vaak een apk nodig is, hangt af van de brandstof, het gewicht en de leeftijd van uw auto. Van het RDW ontvangt u een brief waarin staat dat uw auto voor een bepaalde tijd gekeurd moet worden. Veelal ontvangt u deze herinnering zes weken voor de uiterste apk-datum. Wanneer u in Goes woont, wilt u uw apk graag in Zeeland laten uitvoeren. Dan kunt u terecht bij Riedam Heinkenszand.

Een apk laten uitvoeren in de buurt van Goes, Zeeland

Bij Riedam Heinkenszand in de omgeving van Goes, Zeeland, kunnen wij uw auto voorzien van een volwaardige en professionele apk. Wij hebben eigen apk-keurmeesters in dienst: zij keuren uw auto volgens de laatste richtlijnen van het RDW. Houd er rekening mee dat de apk een momentopname is en niet allesomvattend is. Zorg er dus voor dat uw auto ook regelmatig onderhoud krijgt met een kleine of grote beurt. Zo voorkomt u reparaties en kunt u veilig de weg op!

Maak een afspraak voor uw volgende apk

Wilt u meer weten over de apk bij ons bedrijf in de buurt van Goes of wilt een afspraak maken om uw auto te laten keuren? In Zeeland laat u uw apk het beste doen bij Riedam Heinkenszand. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0113 567750, een e-mail te sturen naar info@riedam.nl of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Online APK afspraak maken:

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mailadres: (verplicht)

  Telefoonnummer:

  Uw kenteken:

  Voorkeur dag:

  Voorkeur dagdeel:

  Uw opmerkingen: