Schouwersweg 66
0113 567750

Een onderhoudsbeurt voor uw camper?

Zoals u ongetwijfeld al via verschillende mediakanalen hebt kunnen vernemen, is Deba Camperservice in Kapelle eind 2021 gestopt met haar bedrijfsactiviteiten voor campers. DEBA bedrijfswagens is getransformeerd naar IVECO Schouten.

Binnen Riedam Heinkenszand B.V. hebben wij voldoende expertise in huis om de taken van camper-onderhoud, reparaties en APK-keuringen vakkundig voor u uit te voeren. Voor u als camperbezitter hoeft er dus niet veel te veranderen: u kunt ervan uitgaan dat uw camper bij ons in goede handen is.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een seizoens-check, airco-reiniging, keuring, reparatie of regulier onderhoud.

Onze monteurs voeren de onderhoudsbeurt aan uw auto of bedrijfswagen op een zorgvuldige en bovendien betaalbare wijze uit. Wij kunnen het onderhoud aan uw auto uitvoeren tegen zeer scherpe tarieven. Wij kunnen onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren:

  • Kleine onderhoudsservice
  • Grote onderhoudsservice
  • Vakantievoorbereiding
  • Airco-service

Kies voor de beste servicebeurt voor uw camper

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die ons professionele monteurs- en onderhoudsteam voor uw camper kan betekenen.

Motor-olie, belangrijker dan u wellicht denkt

Het onderhouden van uw motor, én de draaiende delen die daarmee in verbinding staan, zorgt voor een soepele werking van de motor, maar vooral voor veiligheid.

Riedam Heinkenszand BV is leverancier van Eurol motor-olies en smeermiddelen.