Schouwersweg 66
0113 567750

Een onderhoudsbeurt voor uw auto of bedrijfswagen

Een onderhoudsbeurt is een goed idee wanneer u onverwachte reparaties aan uw auto of bedrijfswagen voor wilt zijn. Wanneer u uw auto regelmatig laat onderhouden, dan komt u minder vaak voor onverwachte – en onaangename – verrassingen te staan! Met een preventieve servicebeurt kunnen we bij Riedam Heinkenszand defecten of storingen in uw auto vroegtijdig signaleren en verhelpen. Wanneer komt u langs met uw wagen om weer veilig de weg op te gaan?

Een onderhouds- of servicebeurt voor uw auto is goedkoper dan u denkt

Onze monteurs voeren de onderhoudsbeurt aan uw auto of bedrijfswagen op een zorgvuldige en bovendien betaalbare wijze uit. Wij kunnen het onderhoud aan uw auto uitvoeren tegen zeer scherpe tarieven. Wij kunnen onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren:

  • Kleine onderhoudsservice
  • Grote onderhoudsservice
  • Vakantievoorbereiding
  • Airco-service

Naast een servicebeurt voor uw auto, kunt u ook terecht bij ons voor reparaties, een apk of nieuwe banden! Alle zaken die uit de servicebeurt van uw auto naar voren komen, kunnen we meteen aanpakken. Dit alles zodat u met een goed gevoel bij ons wegrijdt.

Kies voor de beste servicebeurt voor uw auto

Wilt u weten wat een servicebeurt aan uw auto kost? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave op door te klikken op de Kost Dat? – knop. Wil u een van onze medewerkers spreken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0113 567750 of door een e-mail te sturen naar info@riedam.nl. Zij beantwoorden graag al uw vragen rondom de volgende onderhoudsbeurt van uw auto.

Wij kunnen onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren:

Kleine onderhoudsservice
Grote onderhoudsservice
Vakantievoorbereiding
Airco-service

Motor-olie, belangrijker dan u wellicht denkt

Het onderhouden van uw motor, én de draaiende delen die daarmee in verbinding staan, zorgt voor een soepele werking van de motor, maar vooral voor veiligheid.

Riedam Heinkenszand BV is leverancier van Eurol motor-olies en smeermiddelen.