Schouwersweg 66
0113 567750

Velgen in Zeeland

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe velgen of een plek in Zeeland voor de reparatie van uw huidige, kunt u uw zoektocht stoppen. ‘Velgen maken de auto’ is een bekende uitspraak in de autowereld. Bij Riedam Heinkenszand in Zeeland beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment aan velgen. U vindt bij ons gegarandeerd de velgen waar u naar op zoek bent. Wanneer mogen wij u verwelkomen in onze garage?

Nieuwe velgen of juist een reparatie in onze garage in Zeeland?

In onze garage in Zeeland bieden we nieuwe en de reparatie aan velgen van onder andere de merken Borbet, Mak, Inter-Action, Vossen, IT Wheels, Brock, Breyton en meer. Van klein tot groot en voor ieder budget. Ook voor uw winterbanden kunnen we voordelige maar goede velgen leveren. De reparatie aan uw velgen is ook een gedegen optie bij onze garage in Zeeland. Naast velgen, kunt u bij ons terecht voor veel verschillende autobanden, een volledige apk of voor algemeen onderhoud. Kom langs en kom erachter wat wij voor u en uw voertuig kunnen betekenen.

Kom langs of maak een afspraak online

Wilt u meer informatie over onze velgen? Breng dan een bezoek aan onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 0113 567750 of door een e-mail te sturen naar info@riedam.nl. Wij helpen u graag met de reparatie of vervanging van uw velgen in Zeeland.

    Uw naam: (verplicht)

    Uw e-mailadres: (verplicht)

    Uw onderwerp:

    Telefoonnummer:

    Uw vraag of opmerkingen: