Schouwersweg 66
0113 567750

Camperservice

4.500 Banden op voorraad

Sterke service en betrouwbaar

Vrijblijvende check

Wilt u op pad met uw camper en bent u voor u gaat op zoek naar een plek waar een hoogwaardige camperservice aangeboden wordt? Wilt u dat alles nog even nagelopen wordt, zodat u met zekerheid de weg op kunt? Bij Riedam Heinkenszand voeren we graag een volledige camperservice uit om u die zekerheid te bieden. Zo komt u tijdens uw vakantie nooit voor onverwachte en onaangename verrassingen te staan.

diensten-van-riedam

Kies voor de uitgebreide camperservice

Gaat u met de auto op vakantie? Of is de camper uw middel van vervoer deze keer? Wat het ook is, bij Riedam Heinkenszand bent u aan het juiste adres voor een volledige vakantievoorbereiding. Onze camperservice of autoservice is altijd scherp geprijsd. Zo heeft u nog genoeg ruimte om lekker te genieten op de plaats van bestemming. Ook voor het verwisselen van banden of de overstap naar zomer- of winterbanden zit u bij ons goed. Voor een volledige apk kunt u ook bij ons terecht.

Bel ons voor een scherpe prijs of een afspraak:

Bel voor een afspraak voor uw vakantie

Wilt u zeker van zijn van de volledige camperservice voor u op vakantie gaat? Bel dan gerust naar 0113 567750 of stuur een e-mail naar info@riedam.nl. Wij maken dan snel een afspraak met u en u kunt vlot met een veilig gevoel de internationale wegen op!

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over de kosten dan kunt u gebruikmaken van ons offerteformulier.

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mailadres: (verplicht)

  Telefoonnummer:

  Uw merk auto:

  Uw type auto:

  Kenteken van het voertuig: verplicht

  Voorkeur merk band:

  Type band:

  Bandbreedte:

  Bandhoogte:

  Diameter:

  Prijsopgave voor: banden totaal

  Uw opmerkingen: