Schouwersweg 66
0113 567750

Specialist in nieuwe autobanden

Nieuwe autobanden voor de laagste prijs vindt u bij Riedam Heikenszand in Zeeland. Voorheen kende u ons wellicht als ‘RBH’: Riedam Banden Heinkenszand. Enkele jaren na onze oprichting hebben we ons dienstenpakket uitgebreid, maar toch blijven banden voor auto’s en bedrijfswagens het speerpunt van ons bedrijf. Behalve nieuwe autobanden voorzien we u echter ook van service rondom andere onderdelen van uw auto of de wagen die u voor uw bedrijf gebruikt.

Nieuwe autobanden nodig? Kom gerust langs!

Met een ruime ervaring en een team van vakkundige monteurs zijn wij dé bandenspeciaalzaak van Zeeland. Zo vindt u in ons assortiment autobanden van topmerken als Continental, Bridgestone en Michelin voor de laagste prijs. Banden met een bewezen kwaliteit die ervoor zorgen dat u veilig de weg op kunt, ongeacht de weersomstandigheden. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan banden – ook voor het goedkopere segment en het middensegment. Met onze uitstekende service bieden we u nieuwe autobanden voor de laagste prijs in Zeeland. Zo profiteert u niet alleen van onze uitstekende service, onze diensten zijn ook nog eens zeer betaalbaar!

Winterbanden, zomerbanden of 4-seizoenenbanden

Zoekt u in Zeeland een leverancier en monteur van service aan uw autobanden? Iemand die kwaliteit combineert met een scherpe prijs? Laat u verrassen door de lage prijzen bij Riedam Heinkenszand! Wij beschikken standaard over 4.500 verschillende banden: zo hebben we altijd de zomerbanden, winterbanden of 4-seizoenenbanden die u nodig heeft en kunt u met een gerust hart weer op weg. U bent zo namelijk altijd voorbereid op alle weersomstandigheden, waardoor u altijd op een veilige manier kunt rijden.

Kom langs voor autobanden met de laagste prijs

Wilt u uw voertuig laten voorzien van nieuwe autobanden met de laagste prijs, zodat u voor niet al te veel geld weer veilig de weg op kunt? Kom langs bij onze garage in Heinkenszand, neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct online een offerte aan. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0113 567750 of door een e-mail te sturen naar info@riedam.nl. Maak gebruik van onze hoogwaardige service en laat uw autobanden door ons vervangen!

Offerte-formulier:

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mailadres: (verplicht)

  Telefoonnummer:

  Uw merk auto:

  Uw type auto:

  Kenteken van het voertuig: verplicht

  Voorkeur merk band:

  Type band:

  Bandbreedte:

  Bandhoogte:

  Diameter:

  Prijsopgave voor: banden totaal

  Uw opmerkingen: