Schouwersweg 66
0113 567750

Vacature 1e Monteur

Riedam Heinkenszand B.V. biedt ruimte aan een 1e Monteur / APK Keurmeester.

Riedam Heinkenszand B.V. is al jaren de one-stop-partner voor auto-onderhoud en is totaalleverancier van banden voor particulier, bedrijf en de agrarische branche. Ons monteursteam werkt vakkundig en binnen dit team zoeken we momenteel een zelfstandig 1e Monteur met certificering voor APK Keurmeester.

De vacature:

Naast werken in een ontspannen werksfeer, zul je vooral op zelfstandige basis de werkzaamheden van reparaties, onderhoud en APK keuringen uitvoeren. Invullen van deze functie geschiedt bij voorkeur op fulltime basis (40 uur). Ervaring is een (grote) pré, maar ons bedrijf biedt ook ruime mogelijkheden om jouw praktijkervaring ten volle uit te bouwen.

Na een korte proefperiode kun jij (na gebleken geschiktheid en een tijdelijke dienstbetrekking) al snel uitkijken naar een contract voor onbepaalde tijd binnen onze organisatie. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden worden conform de automotive branche / VACO voorzien. Je bent in het bezit van een rijbewijs (categorie B).

Riedam Heinkenszand B.V. creëert voor jou de mogelijkheid om te gaan voor de lange termijn. We nodigen je uit om te solliciteren naar deze leuke zelfstandige functie binnen ons team!