Schouwersweg 66
0113 567750

Lichtmetalen velgen kopen

4.500 Banden op voorraad

Sterke service en betrouwbaar

Vrijblijvende check

Wanneer u lichtmetalen velgen wilt kopen voor de juiste prijs, bent u bij Riedam Heinkenszand aan het juiste adres. Wij zorgen graag voor een goede afwerking van uw auto, zodat u weer in stijl de weg op kunt. Velgen maken de auto! Daarom beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment aan velgen van onder andere de merken Borbet, Mak, Inter-Action, Vossen, IT Wheels, Brock, Breyton en meer. Wat uw budget ook is, bij ons kunt u de perfecte lichtmetalen velgen kopen voor uw auto.

diensten-van-riedam

Hier kunt u de mooiste lichtmetalen velgen kopen

Of uw auto nu zomer- of winterbanden heeft, wij hebben de perfecte velgen die aansluiten bij uw wensen. Na het kopen van de perfecte lichtmetalen velgen, monteren wij deze op professionele wijze. Daarnaast kunt u bij Riedam Heinkenszand ook terecht voor een aircoservice of het verwisselen van uw banden. Ook uw apk kunt u bij ons op professionele wijze laten uitvoeren.

Bel ons voor een scherpe prijs of een afspraak:

Vraag online een offerte op

Wilt u weten hoeveel de lichtmetalen velgen die u wilt kopen kosten? Vraag dan bij ons online een vrijblijvende offerte op. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze prachtige showroom in Heinkenszand. Wij geven u graag een rondleiding tussen alle verschillende modellen en mogelijkheden. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0113 567750 of door een e-mail te sturen naar info@riedam.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over de kosten dan kunt u gebruikmaken van ons offerteformulier.

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mailadres: (verplicht)

  Telefoonnummer:

  Uw merk auto:

  Uw type auto:

  Kenteken van het voertuig: verplicht

  Voorkeur merk band:

  Type band:

  Bandbreedte:

  Bandhoogte:

  Diameter:

  Prijsopgave voor: banden totaal

  Uw opmerkingen: